Campking Impregneerspray 500 ml.
 

Campking Impregneerspray 500 ml.

Tentdoekimpregneerspray 500 ml. OZON-safe

CAMPKING impregneerspray is geschikt voor vele soorten weefsel en aangebracht is het blijvend elastische en ademend. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan men met  500 ml. ca 5 - 7 M2 weefsel behandelen. Onze waterproof spray is geschikt voor tenten, parasols ed.

Enkele tips:

  1. Voor u een geheel object gaat behandelen, eerst even op onopvallend plekje uitproberen want het kan op voorbehandeld weefsel een verkleuring opleveren en mogelijk kan de prefab aangebrachte coating van het weefsel loslaten.
  2. De behandeling van het weefsel dient altijd in de open lucht plaats te vinden met inachtneming van de gebruiksvoorschriften.
  3. Wacht tot het weefsel geheel droog is alvorens u het object op gaat vouwen of in een foedraal opbergt.
  4. Gebruik deze impregneerspray alleen waar het voor bedoeld is.

€5,50

Opties

 In winkelmandje

Verzending / Shipping / Sendung.

Gratis verzenden
Gratis verzenden
Gratis verzenden
€25,00

Aanbevolen producten

Lowa Toro Lady Gtx Mid

De Lowa Toro II GTX Mid is een multifunctionele schoen voor dames met een sportief design. Schiet in de schoen, trek de veters aan en ga op pad. De schoen is uitstekend geschikt voor wandelingen op verharde wegen en avontuurlijke bergpaden maar doet het in de stad ook goed. Zoek het avontuur en de ontspanning dus op, het is dichterbij dan je in eerste instantie zou denken.

 

Deze schoen van Lowa beschikt over een fantastische pasvorm wat het comfort naar een hoog niveau brengt. De stabiele schacht is gemaakt van gestempeld nubuckleer en wordt ondersteund door het gemakkelijk te gebruiken vetersysteem. De Enduro X Pro zool geeft je veel grip tijdens jouw avonturen en de Gore-Tex voering zorgt ervoor dat de schoen ademt en je voeten droog blijven. Een echte alleskunner.

€169,95