Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker
Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker

Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker

€209,00

Opties

 In winkelmandje
  • Voor 16.00 uur besteld = volgende werkdag in huis *(indien voorradig)
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Vanaf € 50,- gratis verzending in NL-BE
  • De Kampeerspecialist van de Euregio
Hulp nodig?
043 - 4589120
De Alfa WiFi-Camp Pro 3 set is de opvolger van de populaire WiFi-Camp Pro2v2. De WiFi-Camp Pro 3 verspreidt het aangeboden WiFi-signaal, waardoor je met verschillende gebruikers en devices gebruikmaakt van een krachtig WiFi-signaal.

De Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker is voorzien van de nieuwste Tube-UNAC2 die overweg kan met Dual Band Wifi. Hierdoor is de wifi versterker geschikt voor de 2,4 GHz en 5,8 GHz band. Dit heeft als voordeel dat deze het beste presteert op snelheid, overdracht en stabiliteit.

Met de WiFi-extender en router van je het internetsignaal dat de camping of hotspot aanbiedt en verspreid het met zijn eigen krachtige router. Je hebt hierdoor je eigen draadloze netwerk rondom je camper, caravan of boot.

De R36AH router haalt een bandbreedte tot maar liefst 300 Mbps, perfect om bijvoorbeeld met verschillende gebruikers en devices te genieten van audio en video via het internet.

Het installeren van de Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker is zeer eenvoudig en wordt geleverd met een Nederlandse installatiehandleiding. De meegeleverde gevoelige 9 dBi antenne is ontworpen voor outdoor gebruik. Ook wordt er bij de Alfa WiFi-Camp Pro 3 een 12 en 230 volt aansluitkabel meegeleverd.

EAN code: 4718050307753

Aanbevolen producten

Mepal bestekset 3 dlg - wit

  • Handig voor op de camping
  • Clip houdt alles netjes bij elkaar
  • Mes speciaal ontworpen voor gebruik met melamine servies
€8,99