Aqua Finesse
 

Aqua Finesse

Aqua Finesse
€119,99

Opties

 In winkelmandje
  • Voor 16.00 uur besteld = volgende werkdag in huis *(indien voorradig)
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Vanaf € 50,- gratis verzending in NL-BE
  • De Kampeerspecialist van de Euregio
Hulp nodig?
043 - 4589120

De toekomst van waterbehandeling van uw spa/hottub ligt hier - gedaan met de ongemakken van te hoge concentraties chloor of broom in uw spa. AquaFinesse is een revolutionair gepatenteerd onderhoudsproduct. Het is eenvoudig in gebruik, dermatologisch getest en dus veilig voor huid en ogen. Aqua Finesse houdt het water van uw spa puur en schoon, zonder onaangename geuren en zonder zorgen. U hoeft slechts één kopje Aqua Finesse per week in uw spa/hottub te gieten. Daarna activeert u de jets gedurende 2 minuten om goed te mengen in het water. AquaFinesse gewoon gieten, that's it! Bovendien is Aqua Finesse niet onderhevig aan het chemisch evenwicht van uw water en zodoende hoeft u niet zoveel tijd te spenderen aan het aanpassen van uw PH- en Totaal Alkaliniteit niveau. (Wij raden wel aan om deze waarden te meten). Aqua Finesse zorgt ook voor zacht water in de Spa door kalkopbouw aan de verwarming, pompen en gladde wanden te voorkomen.

Hoe gebruikt u Aqua Finesse:

1. Leeg de spabad volledig. Voor het vullen met leidingwater, de slang 60 seconden doorspoelen.

2. Giet de juiste hoeveelheid Aqua finesse (zoals op de fles aangegeven) in het water van uw spa. Niet overdoseren!

3. Plaats een reinigingstablet in de dispenser, sluit het deksel en dompel de dispenser onder water totdat alle lucht eruit is. Plaats de dispenser in de skimmer (niet in de filterzak). Indien je niet over een skimmer beschikt, gebruik dan ons drijvende dispencer voor uw reinigingstablet en plaats deze gewoon in uw spa water. Check de dispenser regelmatig. Plaats een nieuwe tablet in de dispenser wanneer deze is opgelost.

4. Zet de jets aan voor minimaal twee minuten om Aqua finesse in het water goed te mengen.

5. Herhaal het toevoegen van Aquafinesse 1x per week.

6. Reinig de filter minstens eens per week. (hart van uw spa) Mix Aqua finesse nooit met andere spa/hot tub reinigingsmiddelen Inhoud verpakking: bevat 2 flessen van 2 liter aquafinesse elk, 18 chloortabletjes, een dispenser en gebruiksaanwijziging. Afhankelijk van de grootte van uw spa(inhoud aantal liters water) kan men met één pak Aquafinesse ca. 3 maanden toe

Aanbevolen producten