Kampa Dometic Croyde 6
Kampa Dometic Croyde 6 Kampa Dometic Croyde 6

Kampa Dometic Croyde 6

€729,00 €862,50

Opties

 In winkelmandje
  • Voor 16.00 uur besteld = volgende werkdag in huis *(indien voorradig)
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Vanaf € 50,- gratis verzending in NL-BE
  • De Kampeerspecialist van de Euregio
Hulp nodig?
043 - 4589120

De ruime woonkamer van de croyde 6 heeft ramen op volledige hoogte, en 3 binnentent aan de achterzijde, die kan worden verdeeld in drie slaapkamers. Het duurzame Weathershield ™ 68D , is licht in gewicht, en 100% waterdicht.

De ruime slaapkamers, innovatieve functies en hoogwaardige materialen van de croyde zijn ontworpen voor een grote groep of familie en zorgen ervoor dat u altijd comfortabel kunt kamperen en beschermd bent tegen de elementen.

Materiaal: weathershield 68 D
Alle bescherming van polyester materialen met superieur comfort. Hoge kwaliteit Weathershield ™ 68 D maakt de tent licht in gewicht, makkelijke op te zetten en is duurzaam.

DONKERE SLAAPKAMERS: Binnententen gebruiken donkere materialen om vroeg zonlicht te helpen blokkeren, en dus een goede nachtrust.

SABRELINK ™ VOORBEREID: SabreLink ™ tenten kunnen tot
drie lichten in de woonkamer. Elk systeem is op afstand bediend, zodat u de lichten aan / uit kunt zetten en de helderheid aan te passen. Ook geschikt voor stokken tenten.

BREDERE SLAAPKAMERS: Gemiddeld zijn de slaapkamers van Kampa de breedst beschikbare, en dus zorgen ze voor een comfortabele Nachtrust.

KABELINVOERPUNTEN: Voor extra gemak hebben alle tenten kabel ingangspunten voor 12V en netkabel toegang.

NAT WEERTOEGANG: De luifel bij nat weer zorgt voor beschutting toegang en voorkomt dat regen in de tent wanneer je de deur openritst.

Kampa Voetpomp

Kampa Voetpomp
€7,99

Aanbevolen producten

Lowa Active Creme

Lowa Active Creme is ontwikkeld om na het impregneren uw schoenen te verzorgen, dit is vooral belangrijk wanneer ze extreem veel vocht hebben moeten verwerken.

€7,95