Levellers

Fiamma Level Up

Fiamma Level Up

Fiamma Level Up
€35,00
Milenco MGI mini level (2 stuks)

Milenco MGI mini level (2 stuks)

Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco Leveller MGI Mini Levels. Dankzij het innovatieve ontwerp zet u gemakkelijk uw camper goed en heeft u geen wielkeg nodig.
€29,99
Milenco MGI midi level in opbergtas (2 stuks)

Milenco MGI midi level in opbergtas (2 stuks)

Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco MGI Midi Levels oprijplaat. Dankzij het innovatieve ontwerp zet u gemakkelijk uw camper goed en heeft u geen wielkeg nodig
€55,00
Gratis verzenden Milenco MGI Maxi Leveller (2 stuks+opbergtas)

Milenco MGI Maxi Leveller (2 stuks+opbergtas)

Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht?

Zet hem dan waterpas met de Milenco MGI Maxi Levels oprijplaat. Een van de grootste levellers met drie niveaus op de markt! U zet uw camper hiermee gemakkelijk goed, zonder dat u een wielkeg nodig heeft.
€109,00
Milenco oprijplaat Quatro 2 stuks

Milenco oprijplaat Quatro 2 stuks

De Quattro van Milenco is de eerste viertraps leveller ter wereld. Hij is extreem robuust en breder dan andere modellen, wat het oprijden vergemakkelijkt en betere ondersteuning biedt aan de banden. Zo zet u uw camper met het grootste gemak waterpas op zijn plek
€99,99
Milenco Gripmat  (2 stuks)

Milenco Gripmat (2 stuks)

De Milenco Grip Mat biedt de oplossing wanneer u met de auto, camper of caravan op een drassig terrein staat en de banden geen grip meer krijgen op de ondergrond.

Deze wegrijhulp zorgt ervoor dat u op elke terreinsoort makkelijk weg kunt rijden.
€31,99
Milenco MGI Wedge Levellerset

Milenco MGI Wedge Levellerset

Met de Milenco MGI Wedge Leveller Set zet u uw voertuig met gemak waterpas

Deze set bestaat uit een leveller en een wielkeg. U heeft dus alles wat u nodig heeft! Wanneer de camper of caravan helemaal recht staat kunt u in alle comfort van uw vakantie genieten.
€22,99
- 14% Gratis verzenden Milenco aluminium leveller

Milenco aluminium leveller

Zoek een mooi plekje op en zet de camper of caravan waterpas met de Milenco Leveller Aluminium. Het framestructuur is volledig vervaardigd uit aluminium, waardoor hij laag in gewicht is. Met de bijgeleverde schroefstang zet u het wiel van uw voertuig gemakkelijk op de juiste hoogte.
€244,99 €209,99